Hva leter du etter?

Menneskene

Ledelse

Her er Norsk Tippings ledelse

NT-styret_2021_Asne-Havnelid

Åsne Havnelid

Åsne (f. 1961) tiltrådte som administrerende direktør i Norsk Tipping den 3. oktober 2016. Hun kom fra stillingen som generalsekretær for Norges Røde Kors. Havnelid har blant annet vært rektor for Norges Toppidrettsgymnas, daglig leder for Toppidrettssenteret, assisterende toppidrettssjef og direktør for Ski-VM i Oslo 2011. Hun har også hatt lederstilling i SAS Braathens. Hun er utdannet diplomøkonom fra Handelsakademiet.

NT_Ledelsen_Tonje_Sagstuen

Tonje Sagstuen

Tonje (f. 1971) tiltrådte stillingen som kommunikasjonsdirektør 27. oktober 2014. Hun er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun arbeidet i pressen i Oppland i cirka 16 år og kom fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Tonje har blant annet ansvaret for kommunikasjon på selskapsnivå, ansvarlig spill, samfunnsansvar og bærekraft, sponsorvirksomhet, sikkerhet og juridisk enhet.
NT_Ledelsen_Thorbjorn_A_Unneberg

Thorbjørn A. Unneberg

Thorbjørn (f. 1965) startet i Norsk Tipping i 2003. Han er utdannet BSc.Hon i Business Administration ved University of Bath i England med lederutdanning fra IESE Business School i Barcelona, Spania og NHH.

Thorbjørn har bakgrunn som adm.dir i Gillette Group Norge og Chief Operating Officer i Procter & Gamble Gillette Group Nordic i København i tillegg til ulike lederstillinger innenfor markedsføring og salg i Orkla. I sin nåværende funksjon har han blant annet ansvar for Norsk Tippings merkantile operasjon og kundefront, som inkluderer digital og omnikanal distribusjon og salg, spilloperasjon, markedsføring, merkevarer, markedskommunikasjon, kundeservice og analysefunksjoner.

NT_Ledelsen_Stein_Willy_Andreassen

Stein Willy Andreassen

Stein Willy (f. 1967) startet i Norsk Tipping i 2014, og er direktør for avdelingen Økonomi og virksomhetsstyring. Avdelingen har blant annet ansvaret for planprosesser, økonomisk langtidsplan og langsiktig finansiell styring, budsjett, innkjøp, arkiv, HR og compliance, og for selskapets kvalitetssystem. Stein Willy er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har i tillegg en MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH.
NT_Ledelsen_Per_Kristian_Mengshoel

Per Kristian Mengshoel

Per Kristian (f. 1974) tiltrådte stillingen som direktør for avdelingen Innovasjon og utvikling 1. september 2018. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra INSA Toulouse, Frankrike og har i tillegg en Master i Teknologiledelse fra NTNU / NHH / UC Berkeley. Mengshoel arbeidet i konsulentbransjen i Oracle og BEKK i 14 år før han startet i Norsk Tipping i 2012. Han har ansvaret for selskapets fagmiljøer og leveransestrømmer innen forretningsutvikling, brukeropplevelse og SW-utvikling.

NT_Ledelsen_Per_Ove_Skomakerstuen

Per Ove Skomakerstuen

Per Ove (f. 1961) ble ansatt i 2009. Han er utdannet EDB-ingeniør og kom fra en stilling som avdelingsdirektør i IBMs Business Consulting Services, Application Management Services. Han har ansvar for IT drift, herunder infrastruktur- og applikasjonsdrift, service og logistikk, samt eiendomsdrift.

I dette kapittelet kan du også lese om:

Illustrasjon, Medarbeidere

Medarbeidere

Sterke fagmiljøer og en organisasjon som er forberedt på framtidens utfordringer.

Les mer
Illustrasjon, Styret

Styret

En oversikt over styremedlemmenes bakgrunn og kompetanse.

Les mer
Illustrasjon, Interessenter

Interessenter

Åpen dialog med interessenter er avgjørende for å lykkes med samfunnsoppdraget.

Les mer